Bekijk hieronder voorbeelden van mijn werk

De tafel

Dit is een robuuste eettafel gemaakt van massief beukenhout met een lijst van notenhout. De poten zijn licht verjongd, zodat ze er slanker uitzien. Een leuk detail zijn de accentlijntjes op de poten. De tafel is 210 x 80 cm, zodat je er met de hele familie ruim aan kan zitten. Uiteraard is de tafel ook in andere formaten beschikbaar. Een heerlijke tafel die nog jaren mee zal gaan!

 

De stoelen

De stoelen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de tafel, zodat het één geheel vormt. De poten staan onder een hoek om ze slank en sierlijk te laten ogen en te laten matchen bij de tafel. De zitting is trapeziumvormig en staat onder een schuine hoek naar achteren voor een beter zitcomfort. Daarnaast loopt de zitting en de rugleuning ook hol, zodat het zitcomfort nog verder vergroot wordt. 

 

Salontafel met zwevend blad

Deze salontafel is gemaakt van  Amerikaans wit eiken en geschilderd hout, om perfect te passen bij de TV-meubel die ernaast staat. Beiden hebben bovendien een zwevend blad, wat het geheel een luxe uitstraling geeft.  Uiteraard is dit slechts een voorbeeld. Meerdere maten, houtsoorten en modellen zijn mogelijk.