Kasten in alle vormen en maten

 

De roomdivider

Dit is een prachtige designkast die gebruikt wordt om een kamer in tweeën te splitsen. De ene kant wordt een bijkeuken, de andere kant wordt een gezellige kamer. Aan de kant van de bijkeuken bevindt zich een wastafel met kraan. Deze is te zien op de tweede foto. Hier is ook ruimte voor bijvoorbeeld een opslagkist. Het heeft daarnaast een geheime ruimte. Hierin zit ook de aansluiting voor elektra. Aan de voorkant heeft hij twee laden en twee deuren en daarnaast planken. De kast is vervaardigd van peren-, wenge- en eikenhout wat een mooie warme sfeer geeft. Dit maakt de kast een prachtige en functionele toevoeging aan uw huis!

 

 

De telefoonkast

Dit is een retro kastje, gemaakt van peren-, noten- en iepenhout. Daarnaast is het vervaardigd met authentiek hang- en sluitwerk. Het heeft een lade en twee deurtjes. Deze deurtjes kunnen tot 180 graden draaien. Ook de binnenkant is mooi afgewerkt. De lade heeft als leuk detail handgestoken zwaluwstaartverbindingen en loopt op een klassieke middenloper. Dit degelijke en unieke meubelstuk zal uw kleinkinderen nog overleven!

 

Kledingkast met comode en commodeverhoger

Deze kast loopt van grond tot plafond door en is gemaakt van Amerikaans wit eiken en wit geschilderd hout, wat zorgt voor een uitgebalanceerd geheel. Deze kast bevat laden met tip-on geleiders. Deze kun je dus hand-free met je knie openen, zodat je je handen vrij hebt voor je kleintje.

De deuren van de hoge kast zijn greeploos, zodat het geheel strak overkomt. De kast is ruim genoeg om van kindertijd tot pubertijd te kunnen gebruiken!

 

Inbouwkast

Deze inbouwkast is een perfect voorbeeld van de maatwerk die ik u kan leveren. De ruimte waar de kast geplaatst werd was vrij klein. Deze klant was dan ook heel erg blij met wat extra kastruimte! Ondanks de uitdagingen die ik tegenkwam is deze kast precies pas geplaatst in de uitbouw. De kast is gemaakt van HPL en de deuren van geverfd hout. Deze deuren zijn wederom greeploos en kunnen helemaal open om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van de beschikbare ruimte. Om dezelfde reden is het plafond van die kast te openen. Dit is een rolbare plank waar je nog dingen op kwijt kunt.

 

Kruidenrekje

Dit schattige kruidenrekje is gemaakt van massief hout. De twee middelste vakjes onderin kunnen groot gemaakt worden of klein worden gehouden, omdat er twee plankjes uitneembaar zijn. De kruidenpotjes passen er zo in dat er nog een mooie ruimte omheen zit. Een ideaal kastje om orde te krijgen in uw  keukenkastjes!